Behandelingen

Algemene
tandheelkunde

We maken binnen onze klinieken gebruik van vooruitstrevende en geavanceerde technologieën die de behandelingen voor u als patiënt prettiger maken.

Esthetische
tandheelkunde

De tandartsen van Clinias blijven zich continu ontwikkelen op het gebied van esthetische tandheelkunde door middel van bijscholing en cursussen. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken en materialen, kunnen we een zo breed mogelijke behandeling aanbieden.

Narcose tandarts

Bent u bang voor de tandarts en maakt u het bezoekje liever niet mee? U kunt bij Clinias-Omnident terecht bij onze narcose tandarts, zodat u uw tandartsbehandeling kunt ondergaan zonder er iets van te merken.

Implantologie

Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot geplaatst wordt. De meeste implantaten zien eruit als een schroefje en zijn gemaakt van titanium, een lichaamsvriendelijk materiaal waar bot makkelijk aan hecht.

Kroon & brugwerk

We maken binnen onze klinieken gebruik van vooruitstrevende en geavanceerde technologieën die de behandelingen voor u als patiënt prettiger maken. Een voorbeeld hiervan is CEREC; dit is een restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek restauraties worden vervaardigd (CAD/CAM), zoals kronen, inlays, onlays en facings.

Endodontologie

Is uw zenuwweefsel geïrriteerd geraakt, bijvoorbeeld door tandbederf? Dan kunt u veel last hebben van pijn bij warmte, kou en zoetigheid. Door het wortelkanaal te behandelen met behulp van endodontologie zult u geen last meer hebben van deze problemen.

Tandprothetiek

Ter vervanging van (een gedeelte van) de tanden en kiezen kan een gebitsprothese of kunstgebit worden vervaardigd door een tandprotheticus of klinisch prothese technicus.

Manuele therapie

Craniofaciale therapie is een behandelconcept dat zich bezighoudt met klachten en stoornissen in het hoofd-, gezicht- en kaakgebied. De therapie wordt gegeven door gespecialiseerde en geregistreerde fysio-manueel therapeuten en behandelingen worden vaak in samenspraak met de tandarts, KNO-arts, kinderarts, orthodontist en/of neuroloog uitgevoerd.

Kindertandheelkunde en (GAAF) poets-instructie-programma

Gaatjes voorkomen is natuurlijk beter dan vullen, daarom is Clinias voor kinderen vanaf 6 jaar een ontzettend gave poetsactie gestart; Niet vullen maar poetsen! Onze preventie assistent gaat samen met uw kind actief aan de slag met het poetsgedrag.

Mondhygiëne & Paro-Preventie

Voor de behandeling van parodontale (tandvlees) aandoeningen staan gediplomeerde mondhygiënisten en preventieassistenten voor u klaar. Meestal vindt behandeling hiervoor plaats op verwijzing van uw tandarts.

Orthodontie

Ook orthodontie behoort al jarenlang tot één van de specialismen binnen de klinieken van Clinias. Bij kinderen en volwassenen zetten wij de boel recht! Patiënten ervaren de combinatie van algemene tandheelkunde in combinatie met orthodontie-behandelingen door 1 team als zeer positief.

Invisalign

Clinias werkt met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op orthodontie gebied. Een voorbeeld hiervan is Invisalign, waarbij het mogelijk is om nagenoeg onzichtbaar een beugel te kunnen dragen.