Team Clinias ABC

Wie is wie

Giulia Krol


Tandarts

Giulia Krol: Na mijn vooropleiding aan het sport-gymnasium in Davos heb ik tandheelkunde aan de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam gestudeerd. Tijdens mijn vooropleiding heb ik mijn passie voor het skieen verder ontwikkeld en heb ik ook voor het Zwitserse Kader geskied. Topsport gaat samen met passie, geestdrift en perfectie. Gedurende mijn opleiding heb ik ook een jaar gewerkt bij Clinias. Dit stimuleerde en inspireerde mij enorm, ik zag namelijk dagelijks de parallellen tussen topprestaties op de piste en in de praktijk. Na mijn studie tandheelkunde ben ik weer terug verhuisd naar Zwitserland en heb daar op de Universiteit van Zürich gewerkt. Daar heb ik naast mijn werk als tandarts, praktische les gegeven aan de studenten en heb mij verder verdiept in tandheelkundig onderzoek. Om mijzelf meer te ontwikkelen in de richting van reconstructieve tandheelkunde heb ik besloten om weer terug te gaan naar Clinias. De weg die ik ingeslagen heb en de grote inspiratie voor de tandheelkunde, komt mede door de werkwijze die wij bij Clinias hebben. Ik ben 9 jaar geleden bij Clinias als tandartsassistente gestart en ben super trots om nu als tandarts het behandelteam te mogen versterken in Baarle Nassau en Breda.

Ondrej Gerenda


Tandarts

Ondrej Gerenda: Na mijn universitaire en postuniversitaire opleiding in voormalige Tsjechoslowakije, ben ik op zoek gegaan naar professionele groei en uitdaging, die ik in 2007 in Nederland gevonden heb. Door continue nascholing heb ik mezelf in endodontie (wortelkanaalbehandeling), restauratieve en esthetische tandheelkunde verdiept, wat een serieuze basis is voor veelzijdigheid in de algemene praktijk. Bij Clinias heb ik een team van gelijkgestemden collega’s gevonden, waar patiënten centraal staan en deskundigheid, korte lijnen en goede communicatie het beste resultaat opleveren. Het enthousiasme en onderlinge verhoudingen creëren een inspirerende sfeer waar ik me thuis voel. BIG: 69908976802.

Willemijn van den Houdt- van der Linden

Esthetische tandheelkunde
& Invisalign

Willemijn van den Houdt – van der Linden: Ik ben samen met mijn man grondlegger van Clinias, mooie monden maken is mijn passie, een mooie praktijk runnen die tot in detail gesmeerd loopt de zijne. Na mijn opleiding tandheelkunde in Nijmegen heb ik twee jaar kaakchirurgie toegevoegd aan mijn opleiding en verbreedde later mijn werkterrein met orthodontie en esthetische tandheelkunde. In mijn visie is goede algemene tandheelkundige zorg de minimale basis voor de beste mondzorg. Van hieruit is het natuurlijk perfect om te kunnen verdiepen met meer specialistische tandheelkunde zoals orthodontie en esthetische tandheelkunde. Van een mooie lach kan ik intens genieten, mensen zijn lachend op hun mooist. Als ik mijn kennis en kunde kan inzetten om een mooie lach te creëren, is mijn dag weer helemaal goed. In mijn streven naar perfectie denk ik dat ik af toe te veel van onze medewerkers eis, maar als ik dan hoor dat ze trots zijn om bij Clinias te werken stelt mij dat weer gerust. BIG- Registratie 19049496402

Hans Claessen

Tandarts

Tekst volgt.

Ali Hayar Erden

Student mondzorgkunde

Ali: Mijn naam is Ali en ik ben vierdejaars student mondzorgkunde. Het gehele praktische onderdeel van mijn opleiding is heb ik doorlopen en ik ben nu mijn opleiding aan het afronden. Daarnaast werk ik al ruim 3 jaar in verschillende praktijken als paro-preventieassistent. Een goede werksfeer in de praktijk en in de behandelkamer is essentieel voor mij. Een fijne behandeling voor de patiënt en behandelaar begint bij goede communicatie. Kwalitatieve goede behandelingen staan bij Omnident en bij mij hoog in het vaandel en daarmee adequate zorg leveren voor ieder patiënt. Omnident is de juiste plek op dit uit te voeren en geeft mij daarvoor ook de ruimte.

Sanne Landa

Mondhygiënist

Sanne Landa: Sinds 2020 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist in Leuven. Na mijn opleiding ben ik direct begonnen met werken bij Clinias en beoefen ik tot heden dit prachtige beroep. Bij Clinias wordt er gestreefd naar de beste tandheelkundige zorg waardoor je als zorgverlener de mogelijkheid krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Naast het werken bij Clinias werk ik ook in een praktijk voor parodontologie en implantologie in Bergen op Zoom. Ik vind het belangrijk dat mensen op hun gemak zijn tijdens de behandelingen en de behandelingen als prettig ervaren. Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM) en daarnaast ben ik lid van de Nederlandse vereniging van Mondhygiënisten (NVM).

Rogier Scholten

Klinisch Prothese Technicus

Rogier Scholten: