Team Clinias ABC

Wie is wie

Giulia Krol

Tandarts

Giulia Krol: Na mijn vooropleiding aan het sport-gymnasium in Davos heb ik tandheelkunde aan de Academisch Centrum voor Tandheelkunde Amsterdam gestudeerd. Tijdens mijn vooropleiding heb ik mijn passie voor het skieen verder ontwikkeld en heb ik ook voor het Zwitserse Kader geskied. Topsport gaat samen met passie, geestdrift en perfectie. Gedurende mijn opleiding heb ik ook een jaar gewerkt bij Clinias. Dit stimuleerde en inspireerde mij enorm, ik zag namelijk dagelijks de parallellen tussen topprestaties op de piste en in de praktijk. Na mijn studie tandheelkunde ben ik weer terug verhuisd naar Zwitserland en heb daar op de Universiteit van Zürich gewerkt. Daar heb ik naast mijn werk als tandarts, praktische les gegeven aan de studenten en heb mij verder verdiept in tandheelkundig onderzoek. Om mijzelf meer te ontwikkelen in de richting van reconstructieve tandheelkunde heb ik besloten om weer terug te gaan naar Clinias. De weg die ik ingeslagen heb en de grote inspiratie voor de tandheelkunde, komt mede door de werkwijze die wij bij Clinias hebben. Ik ben 9 jaar geleden bij Clinias als tandartsassistente gestart en ben super trots om nu als tandarts het behandelteam te mogen versterken in Baarle Nassau en Breda.

Ondrej Gerenda

Tandarts

Ondrej Gerenda: Na mijn universitaire en postuniversitaire opleiding in voormalige Tsjechoslowakije, ben ik op zoek gegaan naar professionele groei en uitdaging, die ik in 2007 in Nederland gevonden heb. Door continue nascholing heb ik mezelf in endodontie (wortelkanaalbehandeling), restauratieve en esthetische tandheelkunde verdiept, wat een serieuze basis is voor veelzijdigheid in de algemene praktijk. Bij Clinias heb ik een team van gelijkgestemden collega’s gevonden, waar patiënten centraal staan en deskundigheid, korte lijnen en goede communicatie het beste resultaat opleveren. Het enthousiasme en onderlinge verhoudingen creëren een inspirerende sfeer waar ik me thuis voel. BIG: 69908976802.

Mariana Llorente

Tandarts

Mariana Llorente: In 2011 ben ik als tandarts in Madrid afgestudeerd. Na mijn opleiding heb ik besloten om een nieuwe uitdaging te zoeken en ik ben verhuis naar Nederland.

Goede algemene tandheelkunde is voor mij de basis voor goede mondzorg daarom heb ik ervaring opgedaan in verschillende gebieden waarbij ik mijn affiniteit voor reconstructieve tandheelkunde en orthodontie heb ontdekt. 

Clinias biedt het gebruikt van digitale technologie, zoals Invisalign (onzichtbare beugel) of CAD-CAM (digitaal kronen en bruggen maken) om een professioneel en hoogwaardige tandheelkundige behandeling voor iedereen te kunnen zorgen. 

Vivian Trommelen

Chef de clinique

Vivian TrommelenIk heb mijn opleiding als tandarts in Nijmegen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij al verbreed in het chirurgische domein, een deelgebied van de tandheelkunde waarin ik mij verder specialiseerde. Voor verdere verbreding bood Clinias een geweldig platform, met veel ondersteuning hands-on begeleiding. Clinias is voor mij in veel opzichten een leerzame praktijk, niet alleen vakinhoudelijk maar ook organisatorisch en bedrijfsmatige aspecten inspireren mij. Veel zaken zijn steeds belangrijk voor het voeren van een professionele tandheelkundige organisatie, mijn volgende stap is om hierin meer verantwoordelijkheden te nemen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de onderlinge verhoudingen inspireren mij dagelijks en maken mijn werk bijzonder prettig en interessant. Er is altijd ruimte voor overleg, kritisch zijn op ons eigen werk en op elkaar is ‘gewoon goed’ bij Clinias.

BIG-Registratie 39917164802.Janny

Tandprotheticus

Janny: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Lou-ella

Mondhygiënist

Lou-Ella: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Esther

Paropreventieassistente

Esther: Binnenkort kunt u meer over mij lezen.

Farzana

Tandartsassistente

Farzana: Ik ben Farzana. Dit is mijn 2e jaar dat ik in dienst ben als tandartsassistente en ik doe dit met plezier. Ik hou van mijn werk en mijn leuke collega’s bij Clinias. Graag zie ik u terug bij ons in de praktijk!

Janine

Tandartsassistente

Janine: Ik ben Janine. Als tandartsassistente zorg ik voor een vlot verloop van de
behandeling en wil ik ook de beste zorg voor de patiënten realiseren.Emina

Preventie assistentE

Emina: Je vindt me vijf dagen per week in de praktijk waarbij ik werkzaam ben als tandarts- en preventieassistente. Waar ik veel plezier uit haal zijn de poetslessen die ik geef aan kinderen. Op een leuke manier laat ik zien dat poetsen leuk maar vooral ook super belangrijk is. Gebitsreinigingen waarbij u weer met een schoon gebit en kennis over de mondgezondheid naar huis gaat, maakt me blij. Dit gepaard met een gezellig praatje maakt het weer een mooie werkdag voor mij.

Jolanda

Balie assistente

Jolanda: Ik ben Jolanda; geboren en getogen in Breda. Jarenlang werkzaam geweest bij een tandarts hier in Baarle-Nassau.
Vanaf april 2022 werk ik nu met veel plezier bij Clinias Kliniek voor Tandheelkunde in Baarle. Het contact met de patiënten aan de balie geeft me veel energie. Ik zie u graag in onze mooie praktijk.

Laura

praktijkmanager

Laura: Sinds 2007 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Vrijwel direct kwam ik in aanraking met implantologie. Dit bleek al snel helemaal bij mij te passen en heb er mijn specialisme van gemaakt. De laatste vijf jaar heb ik als implantologie-assistente dagelijks met de implantaten door Nederland heen gereisd om overal zorg te kunnen bieden. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging en ben ik neergestreken bij Clinias. Naast implantologie-assistente ben ik ook de praktijkmanager in Baarle-Nassau. Ik heb er onwijs veel zin in om samen met het team te blijven bouwen aan goede zorg voor onze patiënten.