Tarieven

Tandartstarieven

De tarieven voor tandheelkundige behandelingen zijn wettelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat elke tandarts dezelfde tarieven hanteert. Een tandheelkundige behandeling kan bestaan uit een behandeltarief, maar ook uit een behandeltarief èn tandtechniekkosten. Onderstaand kunt u de behandeltarieven en de tandtechniektarieven raadplegen.

Tarieven tandtechniek

De techniekkosten van een werkstuk kunnen varieren en zijn afhankelijk van diverse keuzes en factoren. Voorafgaand aan de behandeling zal er een individuele begroting opgesteld worden. De begroting geeft u inzicht in de (techniek)kosten, prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. De tarieven worden altijd conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend.

Heeft u na het lezen van deze lijst nog vragen over de tarieven? Vraag het gerust aan onze behandelaars en medewerkers, zij helpen u graag verder.

* Clinias Klinieken is niet verantwoordelijk voor de juistheid van tarieven die gepubliceerd worden door derden. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Dit geldt evenzo voor typ- en drukfouten.