Team Bijster

Wie is wie

Vivian Trommelen

Reconstructieve tandheelkunde
& esthetische tandheelkunde

Vivian Trommelen: Ik heb mijn opleiding als tandarts in Nijmegen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij al verbreed in het chirurgische domein, een deelgebied van de tandheelkunde waarin ik mij verder specialiseerde. Voor verdere verbreding bood Clinias een geweldig platform, met veel ondersteuning hands-on begeleiding. Clinias is voor mij in veel opzichten een leerzame praktijk, niet alleen vakinhoudelijk maar ook organisatorisch en bedrijfsmatige aspecten inspireren mij. Veel zaken zijn steeds belangrijk voor het voeren van een professionele tandheelkundige organisatie, mijn volgende stap is om hierin meer verantwoordelijkheden te nemen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de onderlinge verhoudingen inspireren mij dagelijks en maken mijn werk bijzonder prettig en interessant. Er is altijd ruimte voor overleg, kritisch zijn op ons eigen werk en op elkaar is ‘gewoon goed’ bij Clinias.
Big-Registratie 39917164802.

Mark van de Ven

Algemene tandheelkunde
& endodontie

Mark van de Ven: Na mijn studie in Nijmegen ben ik direct gestart als algemeen tandarts. Door eerst in een aantal praktijken te werken heb ik een goed kijkje kunnen nemen in de verschillende ‘keukens’ van de tandheelkunde. Met deze ervaringen op zak ben ik op zoek gegaan naar een praktijk die het beste bij mijn visie en inzichten paste. Ik wilde mij omringen met gelijkgestemden, goed en open met patiënten en mijn collega’s kunnen overleggen en mij verder kunnen ontwikkelen naar het hoogste niveau. In de werkwijze en praktijkvoering van Clinias herken ik mijzelf helemaal, alle facetten van het vak komen hier samen, vakkundig en op een inspirerend hoog niveau. Niet alleen het bereiken van de beste en mooiste resultaten tellen zwaar, ook de communicatie, omgang met de patiënten en het team staan bij Clinias centraal. Mijn verhuizing naar Brabant brachten mij en Clinias samen, twee vliegen in één klap! Ik specialiseer mij in de endodontie (wortelkanaalbehandelingen) en concentreer mij in de volle breedte van het tandheelkundige vak.
BIG-Registratie 89914370902

Madelyn Penders

Algemene
tandheelkunde

Madelyn Penders: In 2018 ben ik afgestudeerd aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Gedurende mijn studie heb ik mij verdiept in de tandheelkundige-chirurgie. Naast mijn belangstelling in de chirurgie ben ik mij sinds mijn afstuderen gaan verdiepen in onder andere de reconstructieve en esthetische tandheelkunde.

Ik vind het een uitdaging om samen met een patiënt tot een mooi en goed functionerend eindresultaat te komen.

Binnen Clinias is er veel intercollegiaal overleg en hebben we keuze uit de nieuwste technieken. Zaken die bijdrage aan een goede werksfeer en tandheelkundige zorg van het hoogste niveau. BIG-Registratie: 39924971602

Anton Dank

Implantoloog
NVOI

Anton Dank: Ik behaalde mijn tandarts-bul aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na mijn studie deed ik veel professionele ervaring op in een aantal verschillende praktijken in Nederland en België̈. Aanvullend volgde ik de opleidingen en verdiepte mij in orthodontie en reconstructieve tandheelkunde. Aan het UZ in Gent (B) maakte ik kennis met het vakgebied van de orale implantologie, hiervoor groeide mijn interesse en heb hiervoor de postdoctorale opleiding Orale Implantologie en Prothetische Tandheelkunde succesvol afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam (ACTA). Ik werk nu fulltime als (NVOI-erkend) implantoloog en werk graag met het team van Clinias, de korte lijnen en deskundigheid van de collega’s leveren de beste denkbare resultaten op van onze patiënten.
BIG-Registratie 39908733102

Barbara Huberts

Tandarts voor Orthodontie
MSc. Orthodontie

Barbara Huberts: Ik ben opgegroeid in een tandarts-gezin, het tandheelkundige vak stond voor mij dus al vroeg in de sterren. Ik studeerde in Groningen af als tandarts en behaalde mijn Master Orthodontie aan de universiteit van Köln. Van alle tandheelkundige domeinen binnen het vak ging mijn belangstelling en passie het meeste uit naar de orthodontie. Het is dan ook geen toeval dat ik mij hierin specialiseerde. Ik streef naar het hoogst haalbare en geniet ervan om bij kinderen een prachtig gebit maken. Omdat orthodontie bij volwassenen steeds meer voorkomt heb ik mij hier meer in verdiept. Om bij Clinias te gaan werken heb ik wel even moeten nadenken, Willemijn en ik kennen elkaar al jaren en wij volgen vaak samen dezelfde cursussen en nascholingen, dat is anders dan samenwerken. De tandheelkundige lat ligt bij Clinias ontzettend hoog bij Clinias, de samenwerking op de werkvloer met andere specialismen zorgt voor de nodige dynamiek en geweldige resultaten, dat was voor mij doorslaggevend. Clinias staat voor mij voor onderlinge aandacht, de korte lijnen en efficiënt collegiaal overleg en ontzettend leuke patiënten….wat wil je nog meer!
BIG- Registratie 89021695902

Rogier Scholten

Functie
volgt

Tekst volgt.

Daan Bredewout

Cranio Facial Therapeut

Daan Bredewout:Ik ben in 2008 afgestudeerd in Amsterdam als zowel Oefen,-  als Fysiotherapeut. Aansluitend startte ik in Utrecht met de 3-jarige opleiding voor Manuele Therapie (Maitland, IMTA®).  Tijdens deze opleiding ontdekte ik mijn interesse om mij verder te specialiseren in de nek, hoofd en kaak regio en besloot in 2014 om de opleiding CRAFTA® te volgen. Aansluitend ben ik in 2016 gestart als CRAFTA® Assistent/docent en heb mijn internationale docentschap behaald in 2022.

De internationale CRAFTA® opleiding komt tegemoet aan de belangen van fysiotherapeuten en manueel therapeuten, maar ook van bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen, orthodontisten en logopedisten die betrokken zijn bij de behandeling van deze specifieke patiëntengroep.

Sinds 2017 ben ik actief in mijn eigen praktijk in Breda die zich volledig richt op de nek-, hoofd- en kaak regio.

Bij Clinias werk ik nauw samen met het tandheelkundig team, wellicht een onverwachte combinatie. Klachten in nek-, hoofd- en kaakgebied zijn in sommige gevallen terug te voeren naar tandheelkundige problematiek maar ook omgekeerd. Mijn kennis in combinatie met die van het tandheelkundige team opent nieuwe deuren en biedt veelal onverwacht goed resultaat.

Mogelijke behandelindicaties, denk hierbij aan:
Kaakpijn, Hoofdpijn, Nekpijn, Gezichtspijn, Tinnitus, Zenuwpijn, Slikklachten, Stemklachten en Duizeligheid.

Franny Wirtz

Mondhygiënist

Franny Wirtz: Ik behaalde mijn diploma voor mondhygiëniste in Utrecht. Ik heb met mijn kinderen een aantal jaren gewoond in München, Jakarta, Osaka en Brussel. Nu hebben wij een vaste basis in Breda en ik ben in 2012 gestart bij Clinias, waar ik het erg naar mijn zin heb! Mijn motivatie in mijn vak is allereerst natuurlijk het gezond maken en behouden van de basis van onze tanden en kiezen. Gezond tandvlees en kaakbot vormen een waardevol fundament voor ieder gebit. Op een ongezond fundament kun je immers niets bouwen! Ik vind het reuze belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen, angst voor de mondhygiëniste of tandarts hoeft echt niet meer in deze tijd en is bij Clinias echt verleden tijd! De aller modernste apparatuur, digitale workflow en state-of-art behandelmethoden staan centraal bij Clinias. Clinias blijft investeren in verbeteren en opleiding, dat werkt prettig voor ons en de patiënten…altijd up-to-date is een fijn gevoel.

Marjolein Meis

Geregistreerd Mondhygiënist

Marjolein Meis: In 2017 heb ik mijn opleiding mondzorgkunde in Nijmegen afgerond. Tijdens en na mijn studie heb ik ervaringen opgedaan in verschillende algemene praktijken, de kindertandheelkunde en de ouderenzorg. Ik ben enthousiast over mijn beroep vooral als je samen met de patiënt voor hetzelfde doel kunt gaan; een mond met mooie tanden en gezond tandvlees. Ik probeer een goede samenwerking met de patiënt vooral te bereiken door mijn enthousiasme voor mijn vak over te brengen, veel persoonlijke aandacht en goede uitleg over de behandeling. De samenwerking met collega’s in de praktijk is daarnaast voor mij ook een belangrijk aspect, door goed onderling overleg blijf je scherp, dat maakt mijn vak nog interessanter en kunnen we de optimale zorg leveren. Om als mondhygiënist met een team van verschillende professionals samen te werken is natuurlijk super! Kennis en ervaring delen hoort bij deze tijd, dat is goed voor ons en de patiënt. Big-registratie 49927522479

Zohra Jaffari

Mondhygiënist

Tekst volgt.

Ramin Najib

Student mondzorgkunde

Tekst volgt.

Varsha Hoogmoed

Paro-preventie assistente

Varsha Hoogmoed: Ik ben ruim 22 jaar geleden begonnen als tandartsassistente. in deze periode heb ik mijn kennis verbreed waardoor ik ook inzetbaar ben als orthodontie-, implantologie-, en preventie assistente. Mijn werkzaamheden voer ik met heel veel plezier uit, de dankbaarheid van de patiënten geeft mij een voldaan gevoel. Om te mogen werken bij Clinias heeft mij laten zien dat een grote organisatie ook heel leuk kan zijn, alles is hier top geregeld waar menig praktijk nog wat van kan leren!

Aimee van Gils

Paro Preventie
Assistente

Tekst volgt.

Noortje Willemen

Invisalign Expert
Orthodontie Assistente

Tekst volgt.

Nikki Bastiaansen

Orthodontie
assistente

Nikki Bastiaansen: Ik ben in 2018 gestart met de opleiding voor tandartsassistente aan het ROC in Tilburg. Ik ben als stagiaire bij Clinias begonnen en uiteindelijk, na het behalen van mijn diploma ook hier gebleven! Bij Clinias ben ik in aanraking gekomen met orthodontie en al snel bleek dat hier mijn passie ligt. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen door een interne en externe opleiding te volgen tot orthodontie-assistente. Ook dit diploma is inmiddels binnen! Het leukst van het vak vind ik het zelfstandig behandelen en de prachtige resultaten die we behalen. 

Nickey Hakkens

Preventie Assistente
Expert tanden bleken

Nickey Hakkens: Ik ben al vroeg tijdens mijn opleiding in contact gekomen met Clinias en heb al mijn werkstages hier gedaan. Nadat ik mijn opleiding succesvol had afgerond ben ik direct doorgegaan met de opleiding voor preventie-assistente en werk fulltime bij Clinias. Ik combineer nu mijn job en werk als preventie-assistente en assistente van de tandartsen. Ook geef ik instructies voor het bleken van tanden en kun je bij mij een afspraak maken als je een wittere glimlach wilt. Het preventiewerk vind ik super, vooral het werken met kinderen is leuk. Clinias ondersteunt en stimuleert mij enorm om te verbreden en vooral niet stil te staan. Ik heb een heerlijke baan en geniet elke dag van mijn collega’s en de leuke patiënten die wij bij Clinias hebben. De tijd vliegt en de weekenden zijn heerlijk om weer even op adem te komen en op te laden voor de volgende dynamische week. Ik kijk uit nu alweer uit naar mijn volgende stap bij Clinias.