Team Bijster

Wie is wie

Vivian Trommelen

chef de clinique

Vivian Trommelen: Ik heb mijn opleiding als tandarts in Nijmegen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij al verbreed in het chirurgische domein, een deelgebied van de tandheelkunde waarin ik mij verder specialiseerde. Voor verdere verbreding bood Clinias een geweldig platform, met veel ondersteuning hands-on begeleiding. Clinias is voor mij in veel opzichten een leerzame praktijk, niet alleen vakinhoudelijk maar ook organisatorisch en bedrijfsmatige aspecten inspireren mij. Veel zaken zijn steeds belangrijk voor het voeren van een professionele tandheelkundige organisatie, mijn volgende stap is om hierin meer verantwoordelijkheden te nemen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de onderlinge verhoudingen inspireren mij dagelijks en maken mijn werk bijzonder prettig en interessant. Er is altijd ruimte voor overleg, kritisch zijn op ons eigen werk en op elkaar is ‘gewoon goed’ bij Clinias.


BIG-Registratie 39917164802.

Mark van de Ven

Algemene tandheelkunde
& endodontie

Mark van de Ven: Na mijn studie in Nijmegen ben ik direct gestart als algemeen tandarts. Door eerst in een aantal praktijken te werken heb ik een goed kijkje kunnen nemen in de verschillende ‘keukens’ van de tandheelkunde. Met deze ervaringen op zak ben ik op zoek gegaan naar een praktijk die het beste bij mijn visie en inzichten paste. Ik wilde mij omringen met gelijkgestemden, goed en open met patiënten en mijn collega’s kunnen overleggen en mij verder kunnen ontwikkelen naar het hoogste niveau. In de werkwijze en praktijkvoering van Clinias herken ik mijzelf helemaal, alle facetten van het vak komen hier samen, vakkundig en op een inspirerend hoog niveau. Niet alleen het bereiken van de beste en mooiste resultaten tellen zwaar, ook de communicatie, omgang met de patiënten en het team staan bij Clinias centraal. Mijn verhuizing naar Brabant brachten mij en Clinias samen, twee vliegen in één klap! Ik specialiseer mij in de endodontie (wortelkanaalbehandelingen) en concentreer mij in de volle breedte van het tandheelkundige vak.


BIG-Registratie 89914370902

Marianne Grobler

Algemene tandheelkunde & angstpatiënten 

Marianne GroblerIk ben in Zuid-Afrika aan de universiteit van Stellenbosch afgestudeerd als tandarts. In 2009 verhuisde ik naar Nederland vanwege de liefde. Mijn interesse ligt breed in de tandheelkunde maar mijn meest bijzondere vaardigheid is om mensen met angst voor de tandarts eroverheen te helpen. Mijn doel is om de mens achter de tanden te zien en zodoende zorg op maat te bieden. Met elke behandeling streef ik ernaar om de beste mogelijke uitkomst te realiseren en daarvoor biedt Clinias het perfecte platform. Door kritisch intercollegiaal overleg en nauwe samenwerking kunnen we tandheelkunde op hoog niveau voor iedereen aanbieden.

BIG-Registratie: 39063354302

 

Lodewijk van zwol

Tandarts implantoloog

Lodewijk van Zwol: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Barbara Huberts

Tandarts voor Orthodontie
MSc. Orthodontie

Barbara Huberts: Ik ben opgegroeid in een tandarts-gezin, het tandheelkundige vak stond voor mij dus al vroeg in de sterren. Ik studeerde in Groningen af als tandarts en behaalde mijn Master Orthodontie aan de universiteit van Köln. Van alle tandheelkundige domeinen binnen het vak ging mijn belangstelling en passie het meeste uit naar de orthodontie. Het is dan ook geen toeval dat ik mij hierin specialiseerde. Ik streef naar het hoogst haalbare en geniet ervan om bij kinderen een prachtig gebit maken. Omdat orthodontie bij volwassenen steeds meer voorkomt heb ik mij hier meer in verdiept. Om bij Clinias te gaan werken heb ik wel even moeten nadenken, Willemijn en ik kennen elkaar al jaren en wij volgen vaak samen dezelfde cursussen en nascholingen, dat is anders dan samenwerken. De tandheelkundige lat ligt bij Clinias ontzettend hoog bij Clinias, de samenwerking op de werkvloer met andere specialismen zorgt voor de nodige dynamiek en geweldige resultaten, dat was voor mij doorslaggevend. Clinias staat voor mij voor onderlinge aandacht, de korte lijnen en efficiënt collegiaal overleg en ontzettend leuke patiënten….wat wil je nog meer!
BIG- Registratie 89021695902

Zehra Gürbüz

mondhygiëniste
Zehra Gürbüz: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Bianca Pastoor

Klinische Prothese Technicus
Bianca Pastoor: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Varsha Hoogmoed

Paro-preventie assistente

Varsha Hoogmoed: Ik ben ruim 22 jaar geleden begonnen als tandartsassistente. in deze periode heb ik mijn kennis verbreed waardoor ik ook inzetbaar ben als orthodontie-, implantologie-, en preventie assistente. Mijn werkzaamheden voer ik met heel veel plezier uit, de dankbaarheid van de patiënten geeft mij een voldaan gevoel. Om te mogen werken bij Clinias heeft mij laten zien dat een grote organisatie ook heel leuk kan zijn, alles is hier top geregeld waar menig praktijk nog wat van kan leren!

Amal Salah

Klinisch Prothese technicus

Amal Salah: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Aimee van Gils

Paro Preventie
Assistente

Aimee van Gils: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Noortje Willemen

Invisalign Expert
Orthodontie Assistente

Noortje Willemen: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Nikki Bastiaansen

Orthodontie
assistente

Nikki Bastiaansen: Ik ben in 2018 gestart met de opleiding voor tandartsassistente aan het ROC in Tilburg. Ik ben als stagiaire bij Clinias begonnen en uiteindelijk, na het behalen van mijn diploma ook hier gebleven! Bij Clinias ben ik in aanraking gekomen met orthodontie en al snel bleek dat hier mijn passie ligt. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen door een interne en externe opleiding te volgen tot orthodontie-assistente. Ook dit diploma is inmiddels binnen! Het leukst van het vak vind ik het zelfstandig behandelen en de prachtige resultaten die we behalen. 

Nickey Hakkens

Preventie Assistente
Expert tanden bleken

Nickey Hakkens: Ik ben al vroeg tijdens mijn opleiding in contact gekomen met Clinias en heb al mijn werkstages hier gedaan. Nadat ik mijn opleiding succesvol had afgerond ben ik direct doorgegaan met de opleiding voor preventie-assistente en werk fulltime bij Clinias. Ik combineer nu mijn job en werk als preventie-assistente en assistente van de tandartsen. Ook geef ik instructies voor het bleken van tanden en kun je bij mij een afspraak maken als je een wittere glimlach wilt. Het preventiewerk vind ik super, vooral het werken met kinderen is leuk. Clinias ondersteunt en stimuleert mij enorm om te verbreden en vooral niet stil te staan. Ik heb een heerlijke baan en geniet elke dag van mijn collega’s en de leuke patiënten die wij bij Clinias hebben. De tijd vliegt en de weekenden zijn heerlijk om weer even op adem te komen en op te laden voor de volgende dynamische week. Ik kijk uit nu alweer uit naar mijn volgende stap bij Clinias.

Franny Wirtz

Praktijkmanager

Franny Wirtz: Ik behaalde mijn diploma voor mondhygiëniste in Utrecht. Ik heb met mijn kinderen een aantal jaren gewoond in München, Jakarta, Osaka en Brussel. Nu hebben wij een vaste basis in Breda en ik ben in 2012 gestart bij Clinias, waar ik het erg naar mijn zin heb! Mijn motivatie in mijn vak is allereerst natuurlijk het gezond maken en behouden van de basis van onze tanden en kiezen. Gezond tandvlees en kaakbot vormen een waardevol fundament voor ieder gebit. Op een ongezond fundament kun je immers niets bouwen! Ik vind het reuze belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen, angst voor de mondhygiëniste of tandarts hoeft echt niet meer in deze tijd en is bij Clinias echt verleden tijd! De aller modernste apparatuur, digitale workflow en state-of-art behandelmethoden staan centraal bij Clinias. Clinias blijft investeren in verbeteren en opleiding, dat werkt prettig voor ons en de patiënten…altijd up-to-date is een fijn gevoel.

Annelotte Konings

Mondhygiënist

 

Annelotte Konings: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!