Team Bijster

Wie is wie

Vivian Trommelen

chef de clinique

Vivian Trommelen: Ik heb mijn opleiding als tandarts in Nijmegen afgerond. Tijdens mijn studie heb ik mij al verbreed in het chirurgische domein, een deelgebied van de tandheelkunde waarin ik mij verder specialiseerde. Voor verdere verbreding bood Clinias een geweldig platform, met veel ondersteuning hands-on begeleiding. Clinias is voor mij in veel opzichten een leerzame praktijk, niet alleen vakinhoudelijk maar ook organisatorisch en bedrijfsmatige aspecten inspireren mij. Veel zaken zijn steeds belangrijk voor het voeren van een professionele tandheelkundige organisatie, mijn volgende stap is om hierin meer verantwoordelijkheden te nemen. Het enthousiasme van mijn collega’s en de onderlinge verhoudingen inspireren mij dagelijks en maken mijn werk bijzonder prettig en interessant. Er is altijd ruimte voor overleg, kritisch zijn op ons eigen werk en op elkaar is ‘gewoon goed’ bij Clinias.


BIG-Registratie 39917164802.

TOM GOMMERS

Tandarts

Tom Gommers: Na het afronden van mijn opleiding in Nijmegen ben ik teruggekomen naar de regio waar ik ben opgegroeid. Binnen de opleiding heb ik een chirurgisch keuzeblok gevolgd, een deelgebied van ons vak waar ik dermate enthousiast over ben dat ik hier mij nog verder in wil verdiepen. Naast de algemene tandheelkunde ben ik zeer geïnteresseerd in de reconstructieve tandheelkunde, waarbij het herstel in functie en daarmee verduurzamen van het gebit centraal staan. De kennis in huis in combinatie met de geavanceerde systemen die ter beschikking zijn maakt Clinias een ideale werkomgeving. Voor mijn patiënten ben ik een luisterend oor, waarbij we samen een persoonlijk en toekomstbestendig behandelplan samenstellen.

JORIS PEETERS

Implantoloog, restauratieve en esthetische tandheelkunde

Joris Peeters: In 1999 studeerde ik af als Tandarts aan de KU in Leuven, waarna ik een 3-jarig postgraduaat Specialisatie Prothetische tandheelkunde heb gevolgd.

Met mijn ervaring in het restauratieve werk in het achterhoofd volgde ik in 2007 een 2-jarige Postgraduaat opleiding Orale Implantologie aan de Universiteit in Gent om zo de beste zorg voor mijn patiënten te kunnen leveren.

Mede dankzij deze opleidingen werd ik in 2012 door de EPA erkend als Restauratief tandarts en ben ik sinds 2015 ook in Nederland gecertificeerd als Restauratief Tandarts door de NVVRT. 

Door mijn bijzondere interesse en opleiding in de Restauratieve Tandheelkunde werd ik actief lid van de NVVRT, waarvan ik later ook gedurende 5 jaar het voorzitterschap mocht waarnemen. Hierdoor kon ik mede aan de basis staan voor een opleidingstraject voor Restauratief Tandartsen in Nederland met een Europese erkenning. Dit leidt nog steeds tot een groeiend aantal hoog opgeleide collega’s in Nederland wat zorgt voor een steeds betere kwaliteit van de Nederlandse zorg. Daar mogen we best trots op zijn.Barbara Huberts

Tandarts voor Orthodontie
MSc. Orthodontie

Barbara Huberts: Ik ben opgegroeid in een tandarts-gezin, het tandheelkundige vak stond voor mij dus al vroeg in de sterren. Ik studeerde in Groningen af als tandarts en behaalde mijn Master Orthodontie aan de universiteit van Köln. Van alle tandheelkundige domeinen binnen het vak ging mijn belangstelling en passie het meeste uit naar de orthodontie. Het is dan ook geen toeval dat ik mij hierin specialiseerde. Ik streef naar het hoogst haalbare en geniet ervan om bij kinderen een prachtig gebit maken. Omdat orthodontie bij volwassenen steeds meer voorkomt heb ik mij hier meer in verdiept. Om bij Clinias te gaan werken heb ik wel even moeten nadenken, Willemijn en ik kennen elkaar al jaren en wij volgen vaak samen dezelfde cursussen en nascholingen, dat is anders dan samenwerken. De tandheelkundige lat ligt bij Clinias ontzettend hoog bij Clinias, de samenwerking op de werkvloer met andere specialismen zorgt voor de nodige dynamiek en geweldige resultaten, dat was voor mij doorslaggevend. Clinias staat voor mij voor onderlinge aandacht, de korte lijnen en efficiënt collegiaal overleg en ontzettend leuke patiënten….wat wil je nog meer!
BIG- Registratie 89021695902

Mariana Mendes Santos

Algemene tandheelkunde

Mariana Mendes de Silva: Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de universiteit van Coimbra in Portugal. Sindsdien heb ik in Portugal en het Verenigd Koninkrijk gewerkt, waar ik ook een master in conservatieve tandheelkunde heb behaald. In 2020 ben ik samen met mijn man en collega-tandarts naar Nederland gekomen, op zoek naar een betere balans tussen werk en privé. Deze heb ik zeker gevonden bij Clinias, een hele fijne praktijk in Breda.

Zehra

mondhygiënistE

Zehra: In juni 2021 ben ik met genoegen afgestudeerd als geregistreerd-mondhygiënist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na wat ervaring te hebben opgebouwd in de kindertandheelkunde bij een jeugdtandverzorging, besloot ik een andere weg in te slaan. De parodontologie bleef me toch triggeren. Zo ben ik bij Clinias terecht gekomen! Mijn specialiteit ligt bij parodontologie met als hoofddoel preventie.

Waar ik het meeste voldoening uit haal zijn het behandelen van angst-patiënten en kinderen. Ik vind het belangrijk samen met mijn patiënten te streven naar een gezonde lach.Sanne

mondhygiëniste

Sanne: Na het behalen van mijn tandartsassistente diploma ben ik door gaan studeren om als mondhygiëniste aan de slag te kunnen gaan. Ik heb mijn opleiding in Leuven gevolgd en ben sinds 2020 afgestudeerd. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct bij Clinias aan de slag gegaan, waar ik met veel plezier werk. Ik vind het zeer belangrijk dat goede mondzorg voor iedereen toegankelijk is, want tenslotte is voorkomen beter dan genezen! 

Annelotte

Mondhygiëniste

Annelotte: In 2022 heb ik mijn Bachelor Mondzorgkunde behaald aan de
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. 
Daarvoor heb ik als paro-preventie assistente ervaring
opgedaan, bij zowel volwassenen als kinderen. 
Voor mij is het belangrijk dat patiënten zich gehoord en
gewaardeerd voelen. 
Ik vind het belangrijk goed te luisteren naar de specifieke
wensen van de patiënt en hier een persoonlijk doelgericht behandelplan op te
bedenken, waar de patiënt zich op zijn gemak bij voelt.

 

Naast het werken met patiënten hecht ik veel waarde aan
een gezellig en hecht team, waarbij er sprake is van een goede samenwerking en
vrolijke werksfeer.

Deze punten zijn zeker in de praktijk terug te vinden en
daarom zit ik goed op mijn plek bij Clinias!

Franny

Mondhygiëniste

Franny: Ik behaalde mijn diploma voor mondhygiëniste in Utrecht. Ik heb met mijn kinderen een aantal jaren gewoond in München, Jakarta, Osaka en Brussel. Nu hebben wij een vaste basis in Breda en ik ben in 2012 gestart bij Clinias, waar ik het erg naar mijn zin heb! Mijn motivatie in mijn vak is allereerst natuurlijk het gezond maken en behouden van de basis van onze tanden en kiezen. Gezond tandvlees en kaakbot vormen een waardevol fundament voor ieder gebit. Op een ongezond fundament kun je immers niets bouwen! Ik vind het reuze belangrijk om patiënten op hun gemak te stellen, angst voor de mondhygiëniste of tandarts hoeft echt niet meer in deze tijd en is bij Clinias echt verleden tijd! De aller modernste apparatuur, digitale workflow en state-of-art behandelmethoden staan centraal bij Clinias. Clinias blijft investeren in verbeteren en opleiding, dat werkt prettig voor ons en de patiënten…altijd up-to-date is een fijn gevoel.

Varsha

Paro-preventie assistente

Varsha: Ik ben ruim 22 jaar geleden begonnen als tandartsassistente. in deze periode heb ik mijn kennis verbreed waardoor ik ook inzetbaar ben als orthodontie-, implantologie-, en preventie assistente. Mijn werkzaamheden voer ik met heel veel plezier uit, de dankbaarheid van de patiënten geeft mij een voldaan gevoel. Om te mogen werken bij Clinias heeft mij laten zien dat een grote organisatie ook heel leuk kan zijn, alles is hier top geregeld waar menig praktijk nog wat van kan leren!

Sanne

Preventie assistente

Sanne: Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Clinias. Ik was toen een junior tandartsassistente en had nog niet veel ervaring. Bij Clinias heb ik enorm veel geleerd. Zij hebben mij echt de kans gegeven om te groeien in mijn functie als tandartsassistente. Inmiddels ben ik ook preventie assistente. Wat ik het allerleukst vind aan mijn werk is het contact met de patiënten, soms ben je niet alleen een assistente maar ook een luisterend oor. Ook geniet ik ervan om een patiënt met een glimlach de praktijk te zien verlaten. De combinatie gezondheid en uiterlijke verzorging maakt het zo leuk!

Aimee

Paro Preventie
Assistente

Aimee: Ik ben Aimee en ben sinds 2010 werkzaam in de tandheelkunde. Via een BBL-traject heb ik de opleiding tot tandartsassistente gevolgd. Ik wilde graag zelf behandelen, daarom heb ik de cursussen preventie en paro-preventie gevolgd. Dit laatste doe ik met veel plezier sinds 2014. Ik vind het belangrijk dat mensen zich bij mij op hun gemak voelen en dat probeer ik dan ook te bereiken door middel van een gezellig praatje.

Nikki

Orthodontie assistente

Nikki: Ik ben in 2018 gestart met de opleiding voor tandartsassistente aan het ROC in Tilburg. Ik ben als stagiaire bij Clinias begonnen en uiteindelijk, na het behalen van mijn diploma ook hier gebleven! Bij Clinias ben ik in aanraking gekomen met orthodontie en al snel bleek dat hier mijn passie ligt. Ik heb de kans gekregen om me verder te ontwikkelen door een interne en externe opleiding te volgen tot orthodontie-assistente. Ook dit diploma is inmiddels binnen! Het leukst van het vak vind ik het zelfstandig behandelen en de prachtige resultaten die we behalen. 

Nickey

Preventie Assistente
Expert tanden bleken

Nickey: Ik ben al vroeg tijdens mijn opleiding in contact gekomen met Clinias en heb al mijn werkstages hier gedaan. Nadat ik mijn opleiding succesvol had afgerond ben ik direct doorgegaan met de opleiding voor preventie-assistente en werk fulltime bij Clinias. Ik combineer nu mijn job en werk als preventie-assistente en assistente van de tandartsen. Ook geef ik instructies voor het bleken van tanden en kun je bij mij een afspraak maken als je een wittere glimlach wilt. Het preventiewerk vind ik super, vooral het werken met kinderen is leuk. Clinias ondersteunt en stimuleert mij enorm om te verbreden en vooral niet stil te staan. Ik heb een heerlijke baan en geniet elke dag van mijn collega’s en de leuke patiënten die wij bij Clinias hebben. De tijd vliegt en de weekenden zijn heerlijk om weer even op adem te komen en op te laden voor de volgende dynamische week. Ik kijk uit nu alweer uit naar mijn volgende stap bij Clinias.