Clinias - Tandarts Baarle-nassau

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk in Baarle-Nassau of Baarle-Hertog? Bij Clinias Baarle kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een prettige ervaring. Onze kundige tandartsen maken gebruik van de laatste innovaties en tandheelkundige apparatuur.

Tandartspraktijk Baarle-Nassau

Onze tandartspraktijk bevind zich aan de Nieuwstraat 31 in Baarle-Nassau. Onze klanten zijn zeer tevreden met onze moderne praktijk en komen graag bij ons terug.

Onze tandartsbehandelingen in Baarle-Nassau

Onze vestiging verzorgt hoogwaardige tandheelkunde in Baarle-Nassau. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over uw gebit, van algemene tandheelkunde tot orthodontie of kindertandheelkunde. Bekijk hieronder al onze behandelingen.

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts voor uw periodiek mondonderzoek of andere algemene behandelingen? U kunt dan terecht bij Clinias Baarle.

Meer over algemene tandheelkunde
Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het gezond en mooi houden van het gebit. Uw eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid.

Meer over esthetische tandheelkunde
Implantologie biedt de uitkomst wanneer er bij u tanden of kiezen ontbreken. Lees meer over deze behandeling.

Meer over implantologie
We maken binnen onze klinieken gebruik van vooruitstrevende en geavanceerde technologieën die de behandelingen voor u als patiënt prettiger maken. Een voorbeeld hiervan is CEREC; dit is een restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek restauraties worden vervaardigd (CAD/CAM), zoals kronen, inlays, onlays en facings.

Meer over kroon- en brugwerk
Is uw zenuwweefsel geïrriteerd geraakt, bijvoorbeeld door tandbederf? Dan kunt u veel last hebben van pijn bij warmte, kou en zoetigheid. Door het wortelkanaal te behandelen met behulp van endodontologie zult u geen last meer hebben van deze problemen.

Meer over endodontologie
Ter vervanging van (een gedeelte van) de tanden en kiezen kan een gebitsprothese of kunstgebit worden vervaardigd door een tandprotheticus of klinisch prothese technicus. Hierbij kunt u onderscheid maken tussen een volledige prothese, een gedeeltelijke prothese en een immediaatprothese. Meer over tandprothetiek
Craniofaciale therapie is een behandelconcept dat zich bezighoudt met klachten en stoornissen in het hoofd-, gezicht- en kaakgebied. De therapie wordt gegeven door gespecialiseerde en geregistreerde fysio-manueel therapeuten en behandelingen worden vaak in samenspraak met de tandarts, KNO-arts, kinderarts, orthodontist en/of neuroloog uitgevoerd.

Meer over manuele therapie
Tijdens onze controles wordt uw tandvlees beoordeeld. Aan de hand van de bevindingen wordt u eventueel doorgestuurd naar de preventieassistent, paro-preventieassistent of mondhygiënist. Zij helpen u verder met eventuele tandvleesaandoeningen of gaatjes in tanden en kiezen.

Meer over mondhygiëne en paro-preventie
Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken door middel van beugels. De term orthodontie komt van de oud-Griekse woorden orthos (recht) en odous(tand).

Meer over orthodontie
Clinias werkt met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op orthodontie gebied. Een voorbeeld hiervan is Invisalign, waarbij het mogelijk is om nagenoeg onzichtbaar een beugel te kunnen dragen. Wilt u graag rechte tanden maar geen vaste beugel in uw mond? Ook Invisalign behoort tot één van onze ortho behandelingen.

Meer over Invisalign

Let op: deze vestiging biedt geen narcosebehandelingen aan. Voor een narcosebehandeling kunt u wel terecht bij Clinias Omnident. U kunt via Clinias Baarle worden doorverwezen indien u dit wenst.

Team tandartspraktijk Clinias Baarle

Bent u benieuwd wie u gaat helpen bij Clinias Baarle? 

Clinias Baarle-Nassau

Aanmeldformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u al klant? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u nog een familielid aanmelden? Vul dan na het versturen nogmaals dit formulier in.

Clinias Baarle-Nassau Nieuwstraat 31 5111 CV Baarle-Nassau