Opvallend in de
tandheelkunde

Bij opvallend vernieuwende tandheelkundige klinieken, past ook een uitdagende communicatiestijl. Clinias laat al jaren zien voorop te lopen in de tandheelkunde. Hightech tandkunde, een volledig digitale workflow en met een warm hart in Breda

hypermoderne praktijk

Clinias, kliniek voor tandheelkunde, laat in haar State of Art kliniek in ieder geval zien hoe het kan. In deze hypermoderne praktijk zie je direct dat de ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de tandheelkunde niet stil hebben gestaan, ook is veel aandacht besteed aan de hygiëne en infectiepreventie.

Modern

Hoe anders dan anderen kan tandheelkunde eigenlijk zijn? Waar beoordelen wij onze tandarts zoal op? Aardig persoon en lijkt mij wel kundig te zijn? Misschien zijn we niet veeleisend genoeg en switchen we ook niet zo snel.

Koploper

De uitdaging voor Clinias is om altijd voorop te lopen en topzorg te leveren aan iedereen. Welke moderne standaarden voor tandheelkunde kun je bij Clinias zoal terugzien?

Hygiëne.

De kliniek is ontworpen om zo efficiënt en hygiënisch mogelijk te kunnen werken. Wat er in de keuken gebeurt, is uiteindelijk medebepalend voor het resultaat. Clinias heeft een ‘warme’ kant, daar waar de patiënten worden ontvangen en wachten en een ‘koude’ kant, waar gewerkt wordt, de heldere behandelkamers waar ultramoderne Deense apparatuur staat. De sterilisatieruimte is gescheiden in een ‘vuile’ en een schone zone, er wordt gewerkt met het allernieuwste Amerikaanse Tub-systeem waarbij voor iedere behandeling en patiënt individueel de instrumenten en materialen worden voorbereid.

techniek

Perfectie in alles is norm. Dat wordt niet alleen bereikt door geavanceerde apparatuur en gebruik van de beste tandheelkundige materialen. U belandt in de handen van hoogopgeleid en getalenteerd personeel dat elkaar scherp durft te houden en voortdurend uitdaagt. Zo vervangen de tandartsen regelmatig de assistentes en assisteren dan hun collega tandartsen. Zo kijken ze elkaar letterlijk op de vingers om van elkaar te leren, geïnspireerd te raken door elkaars tips en tricks. Deze openheid zorgt voor een gezonde dialoog en een kritische houding ten opzichte van het tandheelkundige vak.

hart

Professionaliteit op medisch topniveau doet al snel denken aan een steriele kliniek met gefronste gezichten en witte lange jassen. Niets is bij Clinias minder waar. De lach en het warme hart staan samen met de beste tandheelkunde centraal, deze menselijke factor zit in de genen van Clinias en dat voel je direct als je binnenkomt. In het logo probeert Clinias deze missie uit te stralen: hierin staat het hart centraal. Samen met patiënten werken aan een gezond gebit, een haalbaar plan maken en oprechte aandacht voor iedereen, zo laat je bij Clinias met een lach je tanden zien.