Team Clinias Omnident

Wie is wie

Henk Jan Spikman


Tandarts

Henk Jan Spikman: Begin 2015 heeft Tom Westhoff Omnident overgedragen en ben ik toegetreden als partner bij Omnident. Voorheen werkte ik in Amsterdam en Zeist als algemeen tandarts, maar het mooie Breda bleef voor mij en mijn familie een belangrijke reden om te verhuizen. De samenwerking met een groter en specialistisch team geeft mij tandheelkundig ook veel meer armslag, hiermee kan ik onze patiënten een breed en professioneel scala aan behandelingen aanbieden. Bij Omnident en Clinias werken tandartsen en specialisten nauw met elkaar samen. Naast de goede algemene tandheelkunde heeft iedere tandarts affiniteit met bepaalde onderdelen van de tandheelkunde waarin deze zich meer heeft gespecialiseerd. Voor mij is dat de CAD-CAM technologie (digitaal kronen en bruggen maken) en de endodontologie, dat zijn de wortelkanaalbehandelingen. Het kan een lastig klusje zijn, maar het succesvol behandelen van een wortelkanaal vormt de basis voor het behoud van een eigen tand of kies! De daarna, meestal in één dag vervaardigde, kroon de spreekwoordelijke kroon op de lastige klus. Door de samenwerking met Clinias hebben wij veel organisatorische en bedrijfsmatige processen kunnen centraliseren, deze zijn zo ook professioneel geregeld. Dit zijn vaak zaken waar je als behandelteam sowieso minder affiniteit mee hebt. Nu ontlast dit ons en kunnen wij meer aandacht aan besteden aan hetgeen waar we goed in zijn…tandheelkunde op professioneel niveau met veel oog voor de wensen van onze patiënten! BIGnummer 49047125002 

Willemijn van den Houdt- van der Linden

Esthetische tandheelkunde
& Invisalign

Willemijn van den Houdt – van der Linden: Ik ben samen met mijn man grondlegger van Clinias, mooie monden maken is mijn passie, een mooie praktijk runnen die tot in detail gesmeerd loopt de zijne. Na mijn opleiding tandheelkunde in Nijmegen heb ik twee jaar kaakchirurgie toegevoegd aan mijn opleiding en verbreedde later mijn werkterrein met orthodontie en esthetische tandheelkunde. In mijn visie is goede algemene tandheelkundige zorg de minimale basis voor de beste mondzorg. Van hieruit is het natuurlijk perfect om te kunnen verdiepen met meer specialistische tandheelkunde zoals orthodontie en esthetische tandheelkunde. Van een mooie lach kan ik intens genieten, mensen zijn lachend op hun mooist. Als ik mijn kennis en kunde kan inzetten om een mooie lach te creëren, is mijn dag weer helemaal goed. In mijn streven naar perfectie denk ik dat ik af toe te veel van onze medewerkers eis, maar als ik dan hoor dat ze trots zijn om bij Clinias te werken stelt mij dat weer gerust. BIG- Registratie 19049496402

Simone Joos

Mondhygiënist

Joy van Nispen

Mondhygiënist

Joy: Mijn naam is Joy van Nispen, 25 jaar oud en ik kom uit Oosterhout. In juli 2021 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist. Na vier jaar in Nijmegen te hebben gewoond was het voor mij duidelijk dat ik weer terug zou gaan naar Oosterhout, waar ik ook vandaan kom. Direct na mijn studie ben ik begonnen met fulltime werken als ZZP’er in Brabant . Het ondernemen vind ik erg leuk en daarnaast geeft het mij de kans om mijzelf te ontwikkelen in verschillende praktijken en met verschillende doelgroepen. Tijdens mijn studie heb ik de minor ‘Jeugd’ gevolgd. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken. Daarnaast vind ik het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd in de praktijk te zien zodat ik ze kan coachen en begeleiden. Op deze manier worden problemen op latere leeftijd voorkomen. Het afwisselend behandelen van kinderen en volwassenen maakt dat ik mijn werk erg leuk vind. Bij Omnident krijg ik voldoende de tijd om een patiënt volledig te kunnen behandelen. Dit maakt dat ik alle ruimte hebt om patiënten te kunnen bieden wat zij nodig hebben en dus dat kwaliteit voor kwantiteit gaat. Daarnaast hangt er een goede sfeer in de praktijk en is het gezellig met collega’s onder elkaar. Dit maakt dat ik altijd met goede zin naar mijn werk toe ga, maar ook weer voldaan naar huis ga.

Amber Fraats- Veraart

Preventie assistente


Amber Fraats-Veraart: Mijn loopbaan in de mondzorg begon in 2013, toen ik na mijn opleiding als tandartsassistente aan de stoel ben gaan werken. Dit werk heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, waardoor ik een goede basiskennis had van alle tandheelkundige behandelingen. Na een tijdje merkte ik dat ik het juist zo leuk vond om 1 op 1 met een patiënt te werken en had ik meer behoefte aan zelfstandigheid. Daarom ben ik de preventie cursus en later de paropreventie opleiding gaan doen.
Het leukst aan mijn werk vind ik het laagdrempelig patiënten kunnen instrueren en adviseren, waarbij ik altijd inspeel in de behoeftes van wat de patiënt nodig heeft. Bij Omnident kan ik heerlijk werken in een fijn team, overleg staat bij ons centraal en dat is heel prettig werken.


Joyce Hereijgers

Office-manager
Preventie assistente

Joyce Hereijgers: Het is even geleden, in 2006 startte ik mijn eindstage voor de opleiding tandartsassistente bij Omnident en kon na het behalen van mijn diploma direct bij Omnident aan de slag. Vrij snel daarna ben ik cursussen gaan volgen om orthodontie- en preventieassistente te worden. Later ben ik officemanager geworden en in combinatie met preventieassistente is dat mijn huidige job. 
De nauwe samenwerking biedt tandheelkundig bijna alle mogelijkheden op een hoog niveau. Bij ons staat kwaliteit, onderlinge openheid en duidelijkheid hoog in het vaandel, dit geldt ook richting de patiënten. Het constant verbeteren, streven naar perfectie en werken met een goede teamspirit past goed bij mij. Daarbij is het enorm afwisselend werk dus het blijft mij motiveren en uitdagen. Omdat ik al 15 jaar bij Omnident werk ben ik een vertrouwd gezicht voor veel patiënten, dit werkt erg prettig. Nog steeds ben ik elke dag met veel plezier aan het werk in deze mooi kliniek met een vakkundig en fijn team!

Noortje Willemen

Invisalign Expert &
orthodontie assistente