Team Clinias Omnident

Wie is wie

Henk Jan Spikman

Tandarts

Henk Jan Spikman: Begin 2015 heeft Tom Westhoff Omnident overgedragen en ben ik toegetreden als partner bij Omnident. Voorheen werkte ik in Amsterdam en Zeist als algemeen tandarts, maar het mooie Breda bleef voor mij en mijn familie een belangrijke reden om te verhuizen. De samenwerking met een groter en specialistisch team geeft mij tandheelkundig ook veel meer armslag, hiermee kan ik onze patiënten een breed en professioneel scala aan behandelingen aanbieden. Bij Omnident en Clinias werken tandartsen en specialisten nauw met elkaar samen. Naast de goede algemene tandheelkunde heeft iedere tandarts affiniteit met bepaalde onderdelen van de tandheelkunde waarin deze zich meer heeft gespecialiseerd. Voor mij is dat de CAD-CAM technologie (digitaal kronen en bruggen maken) en de endodontologie, dat zijn de wortelkanaalbehandelingen. Het kan een lastig klusje zijn, maar het succesvol behandelen van een wortelkanaal vormt de basis voor het behoud van een eigen tand of kies! De daarna, meestal in één dag vervaardigde, kroon de spreekwoordelijke kroon op de lastige klus. Door de samenwerking met Clinias hebben wij veel organisatorische en bedrijfsmatige processen kunnen centraliseren, deze zijn zo ook professioneel geregeld. Dit zijn vaak zaken waar je als behandelteam sowieso minder affiniteit mee hebt. Nu ontlast dit ons en kunnen wij meer aandacht aan besteden aan hetgeen waar we goed in zijn…tandheelkunde op professioneel niveau met veel oog voor de wensen van onze patiënten! BIGnummer 49047125002 

Lex van Turenhout

Tandarts

Lex van Turenhout: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Gerrie Haanskorf

Paro-preventie assistent

Gerrie Haanskorf: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Noortje Willemen

Invisalign Expert &
orthodontie assistente

Noortje Willemen: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Amber Fraats- Veraart

Preventie assistente


Amber Fraats-Veraart: Mijn loopbaan in de mondzorg begon in 2013, toen ik na mijn opleiding als tandartsassistente aan de stoel ben gaan werken. Dit werk heb ik een aantal jaar met veel plezier gedaan, waardoor ik een goede basiskennis had van alle tandheelkundige behandelingen. Na een tijdje merkte ik dat ik het juist zo leuk vond om 1 op 1 met een patiënt te werken en had ik meer behoefte aan zelfstandigheid. Daarom ben ik de preventie cursus en later de paropreventie opleiding gaan doen.
Het leukst aan mijn werk vind ik het laagdrempelig patiënten kunnen instrueren en adviseren, waarbij ik altijd inspeel in de behoeftes van wat de patiënt nodig heeft. Bij Omnident kan ik heerlijk werken in een fijn team, overleg staat bij ons centraal en dat is heel prettig werken.


Joyce Hereijgers

Office-manager
Preventie assistente

Joyce Hereijgers: Het is even geleden, in 2006 startte ik mijn eindstage voor de opleiding tandartsassistente bij Omnident en kon na het behalen van mijn diploma direct bij Omnident aan de slag. Vrij snel daarna ben ik cursussen gaan volgen om orthodontie- en preventieassistente te worden. Later ben ik officemanager geworden en in combinatie met preventieassistente is dat mijn huidige job. 
De nauwe samenwerking biedt tandheelkundig bijna alle mogelijkheden op een hoog niveau. Bij ons staat kwaliteit, onderlinge openheid en duidelijkheid hoog in het vaandel, dit geldt ook richting de patiënten. Het constant verbeteren, streven naar perfectie en werken met een goede teamspirit past goed bij mij. Daarbij is het enorm afwisselend werk dus het blijft mij motiveren en uitdagen. Omdat ik al 15 jaar bij Omnident werk ben ik een vertrouwd gezicht voor veel patiënten, dit werkt erg prettig. Nog steeds ben ik elke dag met veel plezier aan het werk in deze mooi kliniek met een vakkundig en fijn team!

Simone Joos

mondhygiëniste
Simone Joos: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Patty Paans

baliemedewerkster
Patty Paans: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Danielle van Turnhout

tandartsassistente
Danielle van Turnhout: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Monique Baudoin

interim praktijkmanager
Monique Baudoin: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Lydia Matena

omloop/tandartsassistente
Lydia Matena: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!