Team Clinias Omnident

Wie is wie

Henk Jan Spikman

Tandarts

Henk Jan Spikman: Begin 2015 heeft Tom Westhoff Omnident overgedragen en ben ik toegetreden als partner bij Omnident. Voorheen werkte ik in Amsterdam en Zeist als algemeen tandarts, maar het mooie Breda bleef voor mij en mijn familie een belangrijke reden om te verhuizen. De samenwerking met een groter en specialistisch team geeft mij tandheelkundig ook veel meer armslag, hiermee kan ik onze patiënten een breed en professioneel scala aan behandelingen aanbieden. Binnen de Clinias klinieken werken tandartsen en specialisten nauw met elkaar samen. Naast de goede algemene tandheelkunde heeft iedere tandarts affiniteit met een bepaald onderdeel van de tandheelkunde waarin deze zich meer heeft gespecialiseerd. Voor mij is dat de endodontologie, dat
zijn de wortelkanaalbehandelingen. Het kan een lastig klusje zijn, maar het succesvol behandelen van een wortelkanaal vormt de basis voor het behoud van een eigen tand of kies! Ook heb ik veel affiniteit met het maken van Cereckronen en bruggen. Hiermee kunnen wij een kroon of brug in één dag afdrukken en plaatsen! Tevens kunt u bij mij terecht voor een Invisalign-behandeling, dit zijn onzichtbare beugels waarmee we tanden recht kunnen zetten.
BIG-registratie 49047125002

Ray Socorro Martinez

Tandheelkundig medewerker

Ray Socorro Martinez: Binnenkort kunt u hier meer over mij lezen!

Gerrie

Paro-preventie assistent

Gerrie: In de ruim 30 jaar dat ik in de tandheelkunde werk heb ik diverse trajecten gevolgd en veel ervaring opgedaan. Sinds november 2022 werk ik als begeleidster parodontale nazorg bij Omnident, na 20 jaar in een solopraktijk te hebben gestaan. Mijn visie: samenwerking, no nonsens houding en een gezonde mond.

Simone

mondhygiëniste
Simone: Mijn carrière als mondhygiënist begon in 2012 te Utrecht waar ik mijn diploma ‘Bachelor of Health’ aan de Hogeschool Utrecht behaald heb. Tijdens deze studie heb ik de minor ‘parodontologie’ gedaan. Naar mijn idee is kennis en ervaring op het gebied van parodontologie essentieel in het vak van mondhygiënist. Immers zijn het kaakbot en het tandvlees fundamenten voor je gebit en dat maakt dat het gezond houden hiervan één van de belangrijkste factoren is voor het algehele behoud. Overdracht van kennis aan mensen en het ondersteunen in het onderhoud maken dat ik mijn vak zo leuk vind. Voor mij is het dan ook erg belangrijk om genoeg tijd te nemen voor voorlichtingen en instructies. Omnident biedt mij de kans om dit te doen, kwaliteit gaat voor kwantiteit. Dit is een van de belangrijkste redenen dat ik ben gaan werken in deze heerlijke praktijk. Het is een innovatieve en gedreven praktijk die streeft naar perfectie. Dit is naar mijn idee erg waardevol in de tandheelkunde. Naast dit gegeven bestaat het personeel van Omnident uit leuke, gezellige en open mensen waarbij het ’teamgevoel’ centraal staat. Dit geeft een enorm goede sfeer aan de praktijk, wat ook te voelen zal zijn bij onze patiënten.

Patty

baliemedewerkster

Patty: Sinds 1986 ben ik in de tandheelkunde terechtgekomen. Toen in een kleine praktijk waar ik assistente was. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan maar door een verhuizing en het krijgen van kinderen heb ik een hele poos niet gewerkt. 

Toen de jongste 9 jaar oud was trok de tandheelkunde me toch weer aan. Niet meer als assistente maar als balie medewerkster. Dat is inmiddels al weer 18 jaar geleden en ik doe dat nog steeds met veel plezier. We hebben een erg leuk team en dat maakt het erg makkelijk. Het contact met de mensen is het leukste aan mijn functie.Danielle

tandartsassistente
Danielle: Begonnen als stagiaire in 2007 ben ik na mijn diploma als assistente hier gebleven. Binnen de praktijk heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen. We hebben een ontzettend leuk team wat het werken nog leuker maakt. Iedereen weet precies wat we aan elkaar hebben. Ik assisteer voornamelijk de tandarts en beheer de balie; een echte allrounder.

Monique

praktijkmanager
Monique: Na ruim 20 jaar in een solopraktijk gewerkt te hebben ben ik afgelopen november bij het team van Omnident gekomen. Met veel plezier vervul ik hier de rol van praktijkmanager. Mijn doel is met name om samen tot het beste resultaat te komen. Daarbij verliezen we kwaliteit van werken en een goede communicatie met patiënten niet uit het oog. Gezamenlijk gaan we elke uitdaging aan.


Lydia

omloop/tandartsassistente
Lydia: Al vele jaren ben ik een van de vaste gezichten binnen het Omnident team. Ik assisteer aan de stoel maar regel daarnaast allerhande andere zaken. Je kunt mij alles vragen. De samenstelling van het team en het contact met patiënten vind ik belangrijk.