Narcose tandarts Breda

Tandartsbehandeling onder narcose

Ziet u op tegen het bezoek aan de tandarts? Bent u bang dat uw behandeling veel pijn op gaat leveren, bijvoorbeeld omdat u kiezen moet laten trekken? Bij Clinias Omnident in Breda kunt u onder narcose behandeld worden door een gespecialiseerde narcosetandarts. Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Waarom kiezen voor een narcosebehandeling?

Kiest u voor een behandeling onder volledige narcose bij Clinias, dan kunt u genieten van de volgende voordelen:

De narcosebehandeling

Onze narcosetandartsen zijn gespecialiseerd in patiënten met (extreme) angsten voor tandartsbehandelingen. Doordat de behandelingen onder narcose worden uitgevoerd, merkt u niets van de behandeling. Toch krijgt uw gebit de aandacht en zorg die nodig is. 

Voor uw behandeling wordt u geholpen door een professionele anesthesioloog die u onder volledige narcose brengt. Zodra de narcose is ingewerkt wordt uw behandeling uitgevoerd door onze narcosetandartsen. Zij hebben de nodige ervaring om de behandeling uit te voeren bij een patiënt die onder narcose gebracht is. Na de behandeling wordt u naar de uitslaapkamer gebracht, waar u rustig bij kunt komen. 

Narcose richtlijnen

Alle behandelingen onder narcose vinden plaats volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie.

Clinias Narcosetandarts Breda

Eerste tandartsbezoek onder narcose

Is de situatie van uw gebit erg verslechterd? Wanneer u het tandartsbezoek uit heeft gesteld, is het een optie voor u om het eerste tandartsbezoek onder narcose te laten plaatsvinden. Hierdoor is de drempel om uw bezoek in te plannen wellicht lager. Ook zijn vanaf dat moment de spannende behandelingen gedaan, waardoor latere bezoeken aan de tandarts aangenamer door u ervaren zullen worden.

Locaties

De narcosebehandeling wordt aangeboden door de locatie Clinias-Omnident. Deze praktijk kunt u vinden aan de Stadionstraat 11 in Breda.