Invisalign – onzichtbare beugel

Wilt u graag rechte tanden maar geen vaste en zichtbare beugel? Dan is een Invisalign onzichtbare beugel de perfecte oplossing. Wij vertellen u graag alles over de Invisalign en het proces hiervan!

  • Rechte tanden zonder zichtbare beugel
  • Nieuwste technieken en ontwikkelingen
  • Uitneembaar voor optimaal comfort

WAT IS EEN INVISALIGN BEUGEL?

Een Invisalign beugel is een vrijwel geheel onzichtbare beugel. De stand van het gebit kan worden aangepast door meerdere van deze onzichtbare beugels. Iedere beugel zal dan net een andere stand hebben zodat het gebit hier op wordt aangepast. Zo schuiven de tanden en kiezen geleidelijk in de perfecte positie. De Invisalign beugel kan gemakkelijk worden uitgenomen met tandenpoetsen, eten, drinken en flossen. Zo blijft uw gebit helemaal mooi en schoon!

VOORDELEN INVISALIGN ONZICHTBARE BEUGEL

  • Bijna geheel onzichtbaar: Krijg een recht gebit zonder dat de beugel te zien is wanneer u hem draagt.
  • Comfortabel: Doordat de Invisalign geen scherpe hoekjes bevat, zal het niet prikken in de wang of lip. Dit is vaak bij zichtbare beugels wel zo.
  • Snel resultaat: Afhankelijk van uw situatie ziet u al in 6 maanden resultaat.
  • Gemakkelijk uitneembaar: Eet en drink wat u wilt en houdt het gebit hierdoor gemakkelijk schoon.
  • Voorspelbaar: Weet van te voren hoe uw gebit eruit zal komen te zien.

Onzichtbare beugel voor volwassenen

De Invisalign beugel is ideaal voor volwassenen, aangezien u op een discrete, snelle en comfortabele wijze toch een gebitscorrectie kan laten uitvoeren. De specialisten van Clinias helpen u dan ook graag met de behandeling en zorgen dat u weer een prachtige glimlach krijgt. Daarnaast kunt u tijdens elke afspraak uw voortgang bijhouden.

Wilt u net als onze andere tevreden klanten een Invisalign behandeling starten? Kies voor een discrete beugel met snel resultaat!

INVISALIGN BEFORE AND AFTER

Hiernaast ziet u een afbeelding hoe uw tanden eruit kunnen komen te zien. Dit is natuurlijk bij iedereen anders, maar het geeft u wel een idee wat een Invisalign onzichtbare beugel voor u kan betekenen! U zal al voor uw behandeling start, weten hoe uw gebit er uit zal komen te zien. 

PROCES INVISALIGN ONZICHTBARE BEUGEL

Wij nemen u graag mee in het proces wat u heeft te doorlopen bij een behandeling voor een Invisalign onzichtbare beugel:

Stap 1: de oriëntatie

Tijdens het eerste consult van 30 minuten bespreken wij wat de Invisalign behandeling voor u kan betekenen. We vervaardigen een digitale gebitsafdruk en maken een serie kleurenfoto’s van uw gebit en gezicht. U krijgt ook een sneakpeak hoe de tandstand kan worden.

Stap 2: de bespreking

U komt na ongeveer twee weken terug voor het van het voor u individueel opgestelde behandelplan inclusief een 3D-animatie van het eindresultaat.
Na dit gesprek hoeft u niet direct over te gaan tot een beslissing. U krijgt de kostenbegroting en de animatie gemaild zodat u de ruimte heeft om er rustig over na te denken. Mocht u toch meteen verkocht zijn dan maken we direct de benodigde röntgen opnames.

Stap 3: start behandeling

Zodra de bestelde, voor u op maat gemaakte aligners bij ons binnen zijn, krijgt u een plaatsafspraak. Uiteraard volgen er uitgebreide instructies en uitleg. Vanaf dat moment zien we u elke maand voor controle tot dat de behandeling klaar is. De gemiddelde behandelduur is 6 tot 8 maanden. Mochten er na de eerste serie aligners aanvullende correcties nodig zijn, dan zijn die tot maximaal twee sets inbegrepen bij de behandeling.

Stap 4: het genieten en behouden van het resultaat

Zodra het actieve verplaatsen van de tanden voorbij is, gaat de retentie fase -het behouden van het resultaat- in. Dit doen we door middel van de door invisalign gemaakte aligners voor de nacht. U krijgt er hiervan drie per kaak, zodat u even vooruit kunt. Het genieten van uw prachtige lach kan beginnen.

Plan een vrijblijvend intakegesprek

Overweegt u een Invisaligner? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om een vrijblijvend intakegesprek in te plannen!

Invisalign - before_after
Invisalign - Doorzichtige comfortabele beugel - Clinias Tandartspraktijken

Wilt u klant worden bij Clinias?

Kies uw vestiging en meld u direct aan bij een van onze praktijken.

Aanmeldformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u al klant? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u nog een familielid aanmelden? Vul dan na het versturen nogmaals dit formulier in.

Clinias
Bijster 30, 4817 HX Breda

Aanmeldformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u al klant? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u nog een familielid aanmelden? Vul dan na het versturen nogmaals dit formulier in.

Clinias-Omnident
Stadionstraat 11, 4815 NC Breda

Clinias Baarle-Nassau

Aanmeldformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u al klant? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u nog een familielid aanmelden? Vul dan na het versturen nogmaals dit formulier in.

Clinias Baarle-Nassau Nieuwstraat 31 5111 CV Baarle-Nassau