Tandarts Breda - Clinias Omnident

Bent u op zoek naar een tandartsenpraktijk in Breda? Bij Clinias Omnident in Breda kunt u terecht voor kwalitatief hoogwaardige tandheelkunde en een prettige ervaring. Onze kundige tandartsen maken gebruik van de laatste innovaties en tandheelkundige apparatuur.

Clinias Omnident: Tandarts Breda

Onze tandartspraktijk bevind zich aan de Stadionstraat 11 in Breda, in het Rat Verlegh-stadion. Onze klanten zijn zeer tevreden met onze moderne praktijk en komen graag bij ons terug. Hieronder ziet u een aantal reviews van onze klanten.

Benny Bruch
Benny Bruch
Lees verder
afgelopen 15 jaar enorme angst voor de tandarts gehad, dus ook al die tijd niet geweest. (voorheen wel) .. ik ben bij omnidental Breda terecht gekomen en uitgelegd hoe en wat. mijn tandarts (vrouwlijk) heeft me er echt doorheen gesleept, zowel tandarts als assistente zijn echt mijn helden.
Andy Davies
Andy Davies
Lees verder
Personeel vriendelijk! Fijne kliniek. Zeer tevreden met mijn tandjes 😁Tandarts Spikman is een meester! 👍👍👍👍
Jeff Bertens
Jeff Bertens
Lees verder
Positieve ervaringen al jaren. Correcte en professionele benadering en behandeling. Raad deze praktijk zeker aan.
Vorige
Volgende

Onze tandartsbehandelingen in Breda

Samen met zustervestiging Clinias Bijster verzorgt Clinias hoogwaardige tandheelkunde in Breda. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over uw gebit, van algemene tandheelkunde tot orthodontie of kindertandheelkunde. Bekijk hieronder al onze behandelingen.

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts voor uw periodiek mondonderzoek of andere algemene behandelingen? U kunt dan terecht bij Clinias Omnident.

Meer over algemene tandheelkunde
Esthetische tandheelkunde houdt zich bezig met het gezond en mooi houden van het gebit. Uw eigen tanden worden zoveel mogelijk verfraaid.

Meer over esthetische tandheelkunde
Implantologie biedt de uitkomst wanneer er bij u tanden of kiezen ontbreken. Lees meer over deze behandeling.

Meer over implantologie
We maken binnen onze klinieken gebruik van vooruitstrevende en geavanceerde technologieën die de behandelingen voor u als patiënt prettiger maken. Een voorbeeld hiervan is CEREC; dit is een restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek restauraties worden vervaardigd (CAD/CAM), zoals kronen, inlays, onlays en facings.

Meer over kroon- en brugwerk
Is uw zenuwweefsel geïrriteerd geraakt, bijvoorbeeld door tandbederf? Dan kunt u veel last hebben van pijn bij warmte, kou en zoetigheid. Door het wortelkanaal te behandelen met behulp van endodontologie zult u geen last meer hebben van deze problemen.

Meer over endodontologie
Ter vervanging van (een gedeelte van) de tanden en kiezen kan een gebitsprothese of kunstgebit worden vervaardigd door een tandprotheticus of klinisch prothese technicus. Hierbij kunt u onderscheid maken tussen een volledige prothese, een gedeeltelijke prothese en een immediaatprothese. Meer over tandprothetiek
Craniofaciale therapie is een behandelconcept dat zich bezighoudt met klachten en stoornissen in het hoofd-, gezicht- en kaakgebied. De therapie wordt gegeven door gespecialiseerde en geregistreerde fysio-manueel therapeuten en behandelingen worden vaak in samenspraak met de tandarts, KNO-arts, kinderarts, orthodontist en/of neuroloog uitgevoerd.

Meer over manuele therapie
Tijdens onze controles wordt uw tandvlees beoordeeld. Aan de hand van de bevindingen wordt u eventueel doorgestuurd naar de preventieassistent, paro-preventieassistent of mondhygiënist. Zij helpen u verder met eventuele tandvleesaandoeningen of gaatjes in tanden en kiezen.

Meer over mondhygiëne en paro-preventie
Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde dat zich bezighoudt met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken door middel van beugels. De term orthodontie komt van de oud-Griekse woorden orthos (recht) en odous(tand).

Meer over orthodontie
Clinias werkt met de nieuwste technieken en ontwikkelingen op orthodontie gebied. Een voorbeeld hiervan is Invisalign, waarbij het mogelijk is om nagenoeg onzichtbaar een beugel te kunnen dragen. Wilt u graag rechte tanden maar geen vaste beugel in uw mond? Ook Invisalign behoort tot één van onze ortho behandelingen. Meer over Invisalign
Ziet u op tegen het bezoek aan de tandarts? Bij Clinias Omnident kunt u ook terecht voor een behandeling onder narcose. Hierdoor maakt u zelf de behandeling niet bewust mee. Hiervoor heeft u geen doorverwijzing nodig!

Meer over tandartsbehandelingen onder narcose

Team tandartspraktijk Clinias Omnident

Bent u benieuwd wie u gaat helpen bij Clinias Omnident? 


Samen sterk 

28-9-2022

 

Geachte meneer/mevrouw,

Wij vinden het belangrijk dat u als patiënt de beste kwaliteit mondzorg krijgt, met optimale service en gemak. Tandartspraktijk Van Turenhout heeft daarom het voornemen zich aan te sluiten bij tandartspraktijk Omnident. Deze praktijk zet zich in de volle breedte in voor continuïteit en professionaliteit in de dentale zorg en zal ook onze praktijk daarin ondersteunen. Deze voorgenomen samenwerking heeft voor u als patiënt verder geen gevolgen aangezien het team, alsmede onze kwaliteit en service, ongewijzigd zal blijven. Het enige wat zal wijzigen, is de locatie waar uw behandeling zal plaatsvinden. Dit vindt plaats op de locatie Omnident te Breda.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over deze samenwerking. U kunt ons bereiken door contact met ons op te nemen via info@clinias.eu

Met vriendelijke groet,

Het team Omnident

 

Aanmeldformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bent u al klant? Vul dan het contactformulier in.

Wilt u nog een familielid aanmelden? Vul dan na het versturen nogmaals dit formulier in.

Clinias-Omnident
Stadionstraat 11, 4815 NC Breda